Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile anunță primul deces cauzat de rujeolă, în județul Prahova. Acesta este al 41-lea confirmat la nivel național, în cadrul epidemiei.

 

Cazul este al  unui bebeluș de 11 luni, dintr-o localitate aflată în apropiere de Ploiești. Copilul era din Strejnic, județul Prahova, și nu fusese vaccinat împotriva acestei boli.

Potrivit schemei naționale de imunizare, prima doză de ROR se administrează la vârsta de un an, dar, pe fondul epidemiei, de mai multe luni există recomandarea ca vaccinarea să se facă încă de la vârsta de 9 luni.
Cazul din Prahova a fost confirmat serologic, au anunțat reprezentanții Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile. Decesul a fost raportat în cursul săptămânii trecute.

Un alt deces, produs la Bacău, este în curs de confirmare, potrivit oficialilor din cadrul CNSCBT.

Săptămâna trecută, la nivel național au fost raportate 189 de cazuri noi de rujeolă, cele mai multe, 59,  în județul Bacău. Alte confirmări au venit din Suceava (21), Iași (17), Prahova (15), Brăila (11), Constanța (10), Botoșani (9), Vaslui (8), Ialomița (7), Neamț și Vrancea (câte 6), Olt și București (câte 5), Brașov și Ilfov (câte 3), Călărași și Argeș (câte 2).

În cadrul epidemiei, în România au fost înregistrate, până acum, 11.312 cazuri de rujeolă.

Update - DSP Prahova a informat, marți, că decesul bebelușului a survenit într-un spital din București. Autoritățile din județ le recomandă, în continuare, părinților, să ceară medicului de familie administrarea vaccinului ROR. Conform schemei naționale de imunizare, prima doză de face începând cu vârsta de un an (de la nouă luni, acum, în contextul epidemiei), iar a doua se administrează la cinci ani.

Back To Top