Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Se circulă în condiții de iarnă, marți dimineață, pe mai toate tronsoanele de drumuri naționale din județul Prahova, dar și pe multe drumuri județene, potrivit bilanțului prezentat de autorități.

Pe A3 București - Ploiești, stratul de zăpadă frământată ajunge la 2 centimetri grosime, cași pe drumurile naționale din județul Prahova, a anunțat CNAIR. Cea mai recentă situație a fost dată publicității, de reprezentanții companiei, la ora 9.45.

În toată Muntenia continuă să ningă, pe parcursul nopții în Prahova acționându-se, pe DN-uri, cu 29 autoutilaje care au răspândit 212 tone material antiderapant. S-a intervenit pe DN 1, DN 1A, DN 1B, DN 1D, DN 71, DN 72.

IJP Prahova a anunțat, marți dimineață, că în județ se circulă în condiții de iarnă. Nu au fost anunțate, însă, accidente ori tamponări. În zonele cu probleme din cauza condițiilor meteo s-a solicitat intervenția firmelor de deszăpezire. În Prahova s-a semnalat polei pe drumurile de pe Valea Slănicului (Vărbilău, Bertea, Aluniș, Ștefești), în zona Păulești-Gageni și în zona Valea Doftanei - Paltinu.

Back To Top