Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile din Prahova au decis, joi dimineață, suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar din județ pe parcursul zilei de vineri, 23 martie.

 

Hotărârea a fost luată pe fondul avertizării meteo cod portocaliu potrivit căreia, de joi, ora 23.00, până vineri, ora 15.00, sunt așteptate "fenomene meteorologice periculoase specifice perioadei de iarnă (ninsori abundente), care influențează negativ desfășurarea normală a activităților economice și sociale, privind alimentarea cu energie electrică/termică, precum și accesul cu dificultate spre unitățile de învățământ". Condițiile meteo vor impune, așadar, " întreruperea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar de pe teritoriul județului Prahova".
"Se aprobă, în ședința extraordinară a CJSU Prahova din data de 22.03.2018, întreruperea cursurilor școlare, în data de 23.03.2018, în toate unitățile de învățământ preuniversitar de pe teritoriul județului Prahova. Perioada prevăzută la art. 1 se va putea modifica în funcție de evoluția meteorologică. Inspectoratul Școlar Județean Prahova va întreprinde toate demersurile pentru punerea în aplicare a prezentei hotărâri", se arată în documentul aprobat joi dimineață, în cadrul ședinței CJSU.

O astfel de măsură a fost anunțată, deja, și pentru București, dar și pentru județele Ialomița, Ilfov, Olt, Călărași și Giurgiu.

Update - La propunerea Inspectoratului Județean Școlar s-a decis ca părinții care au preșcolari în grădinițe cu program prelungit sau elevi în școli speciale să-și poată aduce copiii la aceste unități, a anunțat Prefectura Prahova.

Back To Top