Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Codul portocaliu emis pentru mai multe județe din sudul țării a fost restrâns, vineri. Pe de altă parte, ANM a actualizat și prelungit avertizările de vreme rea.

Codul portocaliu mai este în vigoare, până la ora 15.00, doar pentru București și județele Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Ilfov, Galați și Tulcea. Sub cod galben de frig, ninsori abundente și viscol se mai află, tot până vineri după-amiază, județele Olt, Argeș, Constanța, Covasna, Bacău, Vrancea, Vaslui, Iași, Neamț, precum și zonele montane din județele Brașov, Sibiu, Hunedoara, Caraș - Severin, Mehedinți, Gorj și Vâlcea.

Tot vineri, însă, ANM a emis noi alerte de vreme rea. Până la ora 20.00, un cod galben este valabil în Prahova, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Galați, Tulcea, Constanța, Bacău, Vaslui, Iași, Vrancea și Neamț, zone unde ninsorile vor continua, dar vor fi în diminuare ca intensitate. Vântul va mai avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 45…55 km/h, temporar de peste 60 km/h în Bărăgan, viscolind și spulberând  zăpada și diminuând vizibilitatea. În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte. Vremea va fi în continuare deosebit de rece, iar intensificările vântului vor accentua senzația de frig. În cursul nopții de vineri spre sâmbăta (23/24 martie) în estul și în sud-estul țării, vor mai fi intensificări ale vântului, cu 35...45 km/h, spulberând zăpada depusă.

Foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Back To Top