Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii politieȘapte percheziții au loc, miercuri, în Ploiești și alte patru localități din Prahova, la persoane bănuite că ar fi desfășurat partide de vânătoare neautorizate pe fonduri cinegetice.

IJP Prahova a anunțat că perchezițiile au loc la adrese din Ploiești, Tinosu, Bărcănești, Șirna și Târgșoru Vechi. "În fapt, în perioada decembrie 2017 – martie 2018, persoanele bănuite ar fi desfășurat partide de vânătoare neautorizate, pe fondurile cinegetice aflate în administrarea A.J.V.P.S. Prahova. Aceștia ar fi împușcat mai multe exemplare din speciile mistreț, căprior, iepure și fazan", precizează sursa citată.

Persoanele vizate sunt bănuite de săvârșirea de infracțiuni de braconaj cinegetic și uz de armă letală fără drept. Șase mandate de aducere vor fi puse în aplicare, în cursul acestei zile.

Perchezițiile sunt efectuate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și ai Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române, cu participarea reprezentanților Gărzii Forestiere Prahova și cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Back To Top