Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Alertă, miercuri seară, într-un tren care se îndrepta spre Capitală. Călătorii au tras o sperietură zdravănă când un individ a amenințat că va arunca în aer garnitura.

Update - Potrivit unui comunicat oficial al IJP Prahova, bărbatul ar fi anunțat autoritățile că are asupra sa un bagaj cu explozibil. "La data de 18.04.2018, în jurul orei 18, polițiști din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Prahova au fost sesizați despre faptul că un bărbat, care se află într-un tren care  se deplasează spre București, ar avea un bagaj cu «explozibil» asupra sa, pe care o să îl detoneze în Bucureşti.

O echipă operativă din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova a depistat bănuitul,  în trenul IR 1746 Baia Mare – Bucureşti.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că aspectele sesizate nu se confirmă.

Bărbatul a fost condus la sediul DIICOT ST Ploieşti, unde a fost audiat, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşira infracţiunii de «alarmarea, prin orice mijloace și fără un motiv întemeiat, a unei persoane fizice sau juridice ori a unei colectivități, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol, a organelor cu atribuții în domeniul securității naționale sau de menținere a ordinii publice, cu privire la folosirea de arme de foc, arme nucleare, chimice, biologice, radiologice ori la răspândirea sau folosirea de produse, substanțe, microorganisme, toxine ori materiale, de orice fel, de natură să pună în pericol viața, integritatea corporală sau sănătatea oamenilor ori a animalelor sau mediul înconjurător ori să cauzeze consecințe deosebit de grave».

Polițiștii din cadrul B.C.C.O.Ploiești efectuează în cauză actele dispuse prin ordonanţele de delegare emise de către procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T.-Serviciul Teritorial Ploiești", a precizat Poliția Prahova, într-un comunicat transmis în cursul zilei de joi.

Incidentul s-a petrecut în timpul unei curse pe ruta Baia Mare - București. Unul dintre călători a recurs la aceste amenințări în momentul în care a fost prins că se urcase în tren fără bilet.

"Ieri, 18.04.2018, în urma unui control desfășurat de Poliția TF  în scopul depistării călătorilor frauduloși, în trenul IR 1746 (Baia Mare – București Nord) a fost identificat un pasager care nu avea legitimație de călătorie. În timp ce călătorul era legitimat, acesta a sunat la Numărul de Urgență 112 și a amenințat că «va arunca în aer trenul și metroul». La sosirea trenului în gara Ploiești Vest, în jurul  orei 19, pasagerul a fost coborât din tren, preluat de poliție și condus la secție pentru cercetări. Trenul a ajuns în Gara de Nord fără întârziere", detaliază un comunicat al CFR, transmis în cursul zilei de joi.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii DIICOT, a anunțat Poliția Prahova.

Back To Top