Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O tânără studentă de la UPG Ploiești are nevoie de ajutor, pentru a-și putea continua pregătirea. Fata suferă de o malformație congenitală și are nevoie de o sumă considerabilă pentru a acoperi costurile unei intervenții chirurgicale care se poate face în Turcia și care ar ajuta-o să-și folosească mai bine mâna dreaptă.

Impresionat de povestea tinerei studente și de voința de care aceasta a dat dovadă, conf. univ. Mihai Apostolache a lansat un apel umanitar.

"Nicoleta Georgiana este studenta noastră la programul de masterat «Administrație Publică și Integrare Europeană». Am cunoscut-o la cursul de Dreptul colectivităților locale și am rămas impresionat de dorința ei de a învăța cât mai mult, lucru dovedit și de informațiile transmise prin prezentarea deosebită pe care a făcut-o localității de proveniență, Telega.  Georgiana s-a născut cu o malformație congenitală (mâinile sunt lipsite de antebraț și sunt curbate puternic spre interior) și are nevoie de sprijinul nostru în realizarea unei operații în Turcia pentru a-și putea folosi mai bine mâna dreaptă. Costul operației este de 9.400 euro (+banii de bilete de avion + 15 zile cazare hotel). Vă invit să îi fim alături! Numai împreună o putem ajuta pe Nicoleta Georgiana", a scris conf. univ. Mihai Apostolache, pe pagina sa de Facebook.

Back To Top