Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

autobuz tce varaPrimăria Ploieşti a anunţat că programul mijloacelor de transport public din municipiu va fi redus, în zilele de 30 aprilie şi 1 mai, după ce acestea au fost declarate zile nelucrătoare pentru bugetari. Astfel, în perioada menţionată, anticipând o scădere a numărului de călători, mai ales că nu se ţin nici cursuri în unităţile de învăţământ, autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele TCE Ploieşti vor circula conform graficului obişnuit pentru o zi de duminică.

"Primăria Municipiului Ploiești, prin S.C. Transport Călători Express Ploiești, informează cetățenii că, în perioada 30 aprilie - 1 mai 2018, transportul regulat urban din municipiul Ploiești se va asigura conform programului unei zile de duminică. Măsura a fost luată în contextul stabilirii zilei de 30 aprilie a.c. ca fiind liberă pentru salariații din sectorul public și respectiv declarării zilei de 1 mai ca sărbătoare legală, când se celebrează Ziua Internațională a Muncii", au anunţat autorităţile locale într-un comunicat de presă transmis vineri.

Back To Top