Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rujeola prahovaPeste 180 de noi cazuri de rujeolă au fost înregistrate în ultima săptămână, dintre care patru în judeţul Prahova, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 12.368 de la debutul epidemiei, potrivit datelor transmise de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Conform sursei citate, numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până vineri a ajuns la 12.368, din care 49 de decese.

În săptămâna 16- 20 aprilie au fost raportate încă 181 de cazuri nou confirmate în 19 judeţe şi în municipiul Bucureşti, informează România TV. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în judele Iaşi - 35, Buzău - 30, Vrancea - 23, Brăila - 19, Neamţ - 16. În Capitală au fost 17 cazuri. De asemenea, în Argeş s-au înregistrat, în ultima săptămână, opt cazuri de rujeolă, în Olt - şapte cazuri, în Tulcea - şase cazuri, în Prahova - patru, în Bacău şi Dâmboviţa - câte trei cazuri, în Ilfov şi Ialomiţa câte două cazuri, iar câte un caz a fost înregisrat în judeţele Constanţa, Galaţi, Giurgiu, Mehedinţi, Satu Mare şi Teleorman, informează news.ro.

CNSCBT mai precizează că cele mai multe îmbolnăviri - 4.310 - au fost la copii cu vârsta între 1 şi 4 ani, iar 2.509 cazuri au fost la copii sub 1 an.

Back To Top