Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

alegeri-2012Pe 16 aprilie, la Scorţeni începe campania electorală pentru alegerea primarului comunei. Postul de primar a rămas liber anul trecut, după ce edilul ales în 2008 a fost condamnat penal pentru abuz în serviciu.

Zilele acestea, la Scorţeni se perindă toată floarea cea vestită a politicii locale: de la preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, până la primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, de la vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Semcu, până la prefectul judeţului Adrian Dobre, toţi merg la Scorţeni. Scorţeniul aproape că a devenit loc de pelerinaj, deşi, sincer vorbind, nu ştim ca pe acolo să fie vreun obiectiv turistic.

Cei mai fericiţi în această perioadă sunt locuitorii din Scorţeni. Nu pentru că văd printre ei atâtea VIP-uri din politica locală ci fiindcă se bucură din plin de „dărnicia” unora dintre candidaţi. Alegătorii au primit pachete cu mălai şi peşte. Au mai primit cafea. Iar zvonurile venite dinspre Scorţeni spun că cei care au luat pe datorie de la magazinele săteşti s-au trezit, ca prin minune, cu datoriile achitate, de către unul dintre candidaţi, desigur.

Nici nu a început campania electorală, că situaţia unuia dintre candidaţii la Primăria Scorţeni a fost reclamată în instanţă. Un consilier liberal din comună a contestat la Judecătoria Câmpina candidatura independentei Dorina Petcu, angajată ca referent agricol la Primăria Scorţeni.

În contestaţia depusă, liberalul arată că Dorina Petcu este funcţionar public şi ar fi trebuit să solicite suspendarea raporturilor de serviciu pe care le are cu Primăria Scorţeni cel mai târziu în data de 1 aprilie 2011, pentru a putea începe campania electorală fără a avea statutul de funcţionar public. Judecătoria Câmpina urmează să se pronunţe asupra acestei situaţii.

Întrebaţi de ce e Scorţeniul o miză atât de mare, politicienii nu au un răspuns. Un lucru este cert: nu degeaba se aruncă în această luptă electorală, care are o miză aparent mică, atât de mult efort, atât de mulţi bani şi atâta energie. La Scorţeni, de fapt, au început antrenamentele pentru alegerile de anul viitor.

Back To Top