Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

laura-calciuJurnalista Laura Calciu, corespondent local al Realitatea TV, îi va da în judecată pe toţi cei care au scris în presă că imaginile cu femeia care a leşinat în timpul unui protest la Urlaţi legat de închiderea centrului de sănătate sunt regizate.

Roxana Niculescu, directorul de programe al Realitatea TV, a declarat în faţa unei comisii a CNA că staţia de ştiri susţine demersul jurnalistei, dezminţind, totodată, că imaginile disputate ar fi fost trucate.

Principalele argumente prezentate de Roxana Niculescu în susţinerea faptului că incidentul nu a fost regizat este că Laura Calciu s-a aflat tot timpul în direct, iar semnele sale erau adresate celorlaţi participanţi la protest.

„Femeia respectivă a leşinat şi a fost dusă cu salvarea la Ploieşti, lucru care se poate verifica. Ambulanţa certifică faptul că femeia a avut un atac de cord”, a mai spus Roxana Niculescu, citată de paginademedia.ro, portal editat de jurnalistul Petrişor Obae.

Sursa: paginademedia.ro

Back To Top