Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

banci_parc_onlineParcul Mihai Viteazul din Ploieşti s-a ales cu bănci nou-nouţe începând din această săptămână. 16 piese de mobilier urban au fost instalate zilele acestea de către Societatea de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti pe aleile spaţiului de agrement din municipiu.

Noile bănci au putut fi achiziţionate cu ajutorul unei sponsorizări obţinute de către Societatea de Gospodărire Urbană Ploieşti în cadrul unui parteneriat încheiat de către SGU cu o firmă distribuitoare de anvelope pe piaţa internaţională. „Este vorba despre un proiect pe care societatea noastră a reuşit să îl încheie cu o firmă de distribuire a anvelopelor. Cu ajutoul sponsorizării obţinute din partea acestei firme s-au putut achiziţiona aceste bănci. Sunt 16 bucăţi, iar parcul Mihai Viteazul este singurul spaţiu beneficiar de aceste noi piese de mobilier”, a declarat pentru Actualitatea Prahoveană, Dan Ioniţă, directorul Societăţii de Gospodărire Urbană Ploieşti.

banci_parc_1onlineÎn cadrul parteneriatului dintre SGU şi firma de anvelope urmează a fi reamenajate şi o parte din spaţiile verzi ale Parcului Mihai Viteazul, cât şi terenul de baschet din acestă zonă.

Parcul Mihai Viteazul este singurul spaţiu public care va beneficia de noile piese de mobilier, directorul SGU specificând că parteneriatul cu firma de anvelope va continua şi în următoarele luni pentru dotarea altor parcuri din municipiu. 

Andrei Constantinescu

Back To Top