Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

salvareSâmbătă dimineaţă, o persoană a fost implicată într-un accident rutier care a avut avut loc pe Drumul Naţional 1 (DN1) în localitatea Româneşti. Este vorba despre o şoferiţă care circula dinspre Ploieşti spre Bucureşti. În urma incidentului persoana a suferit răni superficiale acuzând dureri la nivelul cutiei toracice, conform Mediafax.  Potrivit datelor oferite de către reprezentanţii Poliţiei Rutiere Prahova, accidentul s-a petrecut dimineaţa, în jurul orei 9:45 pe raza localităţii Româneşti. Conform oamenilor legii, o femeie, care conducea un autoturism marca Dacia Logan, a părăsit suprafaţa părţii carosabile lovind un autovehicul staţionat regulamentar, situat pe partea stângă a drumului. Datorită impactului produs soferiţa a fost rănită uşor.

Deşi în primă fază un elicopter SMURD ar fi trebuit să o transporte pe victimă la spital, o ambulanţă a asigurat transportul acesteia la cea mai apropiată unitate spitalicească, respectiv Spitalul Judeţean Ploieşti.

După producerea accidentului, circulaţia în zonă a fost uşor blocată, una dintre cele patru benzi ale arterei de circulaţie fiind impracticabilă.


Back To Top