Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

incendiu materiale pleasaEchipajele ISU Prahova intervin, marți dimineață, la Pleașa, unde un depozit de materiale plastice și o clădire de birouri aparținând aceleiași firme au fost cuprinse de flăcări, în jurul orie 9.00.

 

La fața locului au fost trimiși 25 de pompieri militari, cu cinci autospeciale, au anunțat reprezentanții ISU Prahova, menționând că incendiul este unul de amploare și se manifestă cu degajare mare de fum.

În depozit se aflau în jur de 300 de tone de materiale plastice, dar și un depozit de motorină de 400 de litri.

Incendiul a fost localizat în jurul orei 9.35, dar acesta a afectat și peretele exterior al unei clădiri de birouri aparținând aceleiași firme.

În fabrică se află, în mod obișnuit, în jur de 40 de angajați, dar nimeni nu a fost rănit. Toate persoanele s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor.

Update - Incendiul a fost lichidat în jurul orei 10.20, iar pompierii verifică, acum, dacă nu cumva mai există focare ascunse. La fața locului se lucrează pentru înlăturarea efectelor și se fac cercetări, pentru a se stabili cauza izbucnirii incendiului.

Update - Incendiul ar fi fost declan;at de o sc\nteie de la un tocător de material plastic, au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

Foto: ISU Prahova

Back To Top