Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mircea negulescuMircea Negulescu, fostul procuror de la DNA Ploieşti care a instrumentat mai multe dosare penale împotriva unor politicieni precum Victor Ponta, Sebastian Ghiţă sau Vlad Cosma, este la rândul său cercetat penal. Fostul anchetator s-a prezentat joi la Parchetul General, unde i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile care îl vizează, în acelaşi dosar în care e cercetat şi Lucian Onea, proaspăt demisionar din calitatea de şef al Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA. Tot joi, la sediul unităţii de parchet s-a prezentat şi fostul şef ANAF Sorin Blejnar, care a confirmat că depusese în urmă cu aproximativ trei luni o plângere împotriva lui Negulescu.

Sorin Blejnar îl acuză pe fostul procuror de la DNA Ploieşti, Mircea Negulescu, de purtare abuzivă în instrumentarea dosarului de corupţie deschis pe numele său, când a fost reţinut şi arestat. La ieşirea din sediul unităţii de parchet, Sorin Blejnar a declarat că a fost forţat de către Mircea Negulescu să depună denunţuri împotriva lui Traian Băsescu.

Mircea Negulescu a fost citat pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de suspect în dosarul în care și fostul procuror-șef al DNA Ploiești, Lucian Onea, este acuzat de abuzuri şi de fabricarea unor probe în mai multe anchete.

Back To Top