Categorie: Actual

lumanariÎnvățământul prahovean este din nou în doliu, după tragedia petrecută luni după-amiază, pe DJ 100L. Trei persoane și-au pierdut viața într-un cumplit accident (VEZI DETALII), petrecut între Măgurele și Bălțești. Printre victime s-au numărat o femeie de 40 de ani, învățătoare la școala din comuna Apostolache, și fiul acesteia, de numai 7 ani.

"Cu profundă durere în suflete suntem nevoiți să anunțăm dispariția fulgerătoare dintre noi a colegei învățătoare Nicoleta Cînjău! În teribilul accident a pierit și băiețelul dânsei, nedespărțiți întru eternitate! Mâine celebrăm Ziua Învățătorului... Nu a trecut o săptămână de când am condus pe ultimul drum pe un alt coleg învățător! Te rugăm, Doamne, lasă - ne învățătorii aici, pe Pământ, că mai au treabă!!! Odihnească - se în pace! Cadrele didactice din Școala Apostolache transmit condoleanțe familiei, atât de greu încercate!" este mesajul colegilor învățătoarei care a pierit în accidentul de luni. Avea doar 40 de ani.

"O tragedie de nedescris vine sa ne îndolieze sufletele, azi, de Ziua Învățătorului. Din școala Apostolache a mai plecat la cer încă un învățător tânăr. O colegă a plecat, împreună cu băiețelul ei, pe care nu a vrut să îl lase singur în astă lume. Colegii din conducerea Sindicatului «Școala Prahovei» deplâng această tragedie și transmit condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îi odihnească în Împărăția Lui!", a transmis Ion Duță, liderul Sindicatului "Școala Prahovei".

Back To Top