Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

final autostradaEugen Teodorovici a confirmat decizia anunțată anterior de ministrul Transporturilor, Lucian Șova, referitoare la renunțarea la proiectul cu Banca Mondială pentru autostrada Comarnic - Brașov. Deși BM susține că nu a fost informată cu privire la așa ceva (DETALII AICI), autoritățile române au, se pare, și alternativa. Una mai rapidă, după spusele lui Teodorovici. Și, totodată, una care a mai dat câteva rateuri.

Ministrul de Finanțe susține că "într-un proiect nu e importantă sursa de finanţare, este important să faci acel proiect, iar guvernul, prin Ministerul de Finanţe, să aleagă cea mai facilă, utilă, ieftină sursă de finanţare". Acesta a confirmat că "a fost o discuţie cu cei de la Ministerul Transporturilor. Dânşii au găsit o variantă mai rapidă de a face lucrurile să se întâmple pe acest sector Comarnic - Braşov. Nu este importantă partea de finanţare, este importantă calea de a implementa un astfel de proiect", a spus Teodorovici, arătând că "banca are regulile sale ca finanţator, care poate nu sunt aceleaşi cu cele pe care un parteneriat public privat le impune".

Varianta a fost combătută încă de acum două zile de un deputat USR din Comisia de infrastructură, care a arătat că nu este prima dată când este luată în calcul o astfel de opțiune și că, anterior, orice încercare s-a încheiat cu un eșec (DETALII AICI).

Back To Top