Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

accident dn1dO persoană și-a pierdut viața și alta a fost rănită, vineri, în urma unui accident petrecut în jurul orei 11.00, pe DN 1D, în județul Prahova.

 

În urma impactului dintre o cisternă goală și un autoturism, acest al doilea vehicul s-a răsturnat pe câmp. O femeie de 51 de ani a fost găsită încarcerată, iar medicii sosiţi la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul. Victima era pasager în autoturism.

Șoferița, o femeie de 48 de ani, a fost și ea rănită grav, fiind transportată la spital cu traumatism cranio-cerebral și mai multe leziuni. Inițial, pentru aceasta a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD, dar victima a fost preluată, până la urmă, de o ambulanță SAJ Prahova.

Cea de-a treia persoană implicată, șoferul autocisternei, nu a fost rănită, a anunțat ISU Prahova, care a intervenit la fața locului cu un echipaj de pompieri, ambulanță SMURD și descarcerare grea.

IJP Prahova a anunțat că traficul se desfășoară îngreunat în zona în care s-a produs accidentul, la intersecția dintre DN 1D și drumurile către Fulga și Drăgănești.

Update - Potrivit IJP Prahova, din primele cercetări reiese că tragedia s-ar fi produs deoarece șoferița care se afla la volanul autoturismului nu ar fi acordat prioritate autocisternei.

Foto: ISU Prahova

Back To Top