Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Jurnaliștii cotidianului Observatorulph.ro publică un nou material de presă prin intermediul căruia semnalează neregulile și coincidențele cu iz penal din Direcția de Urbanism Ploiești. Textul vizează o construcție de pe Str. Someșului 2 din Ploiești, asupra căreia planează suspiciuni legate de neconcordanțe în autorizația de construire, nereguli acoperite, cu bună știință, de reprezentanții Direcției de Urbanism Ploiești. 

Citește și: Haosul urbanistic din Ploiești miroase PENAL. Filmul unui control BLOCAT. FOTO EXCLUSIV. STĂPÂNII AUTORIZAȚIILOR (Ep. III)

„Referitor la blocul de pe Someșului 2 – care acum vinde apartamente pe toate site-urile imobiliare și pe site-ul propriu – există voci care spun că a băgat-o în mare dilemă și un soi de blocaj funcțional, emoțional și sentimental pe doamna Lavinia Cursaru, șef Serviciu Verificare și Control Documentații Publice. Și știți bune că dânsa nu se pierde chiar ușor cu firea. E chiar renumită pentru vederea selectivă și firea răzbunătoare la maxim

 STĂPÂNII AUTORIZAȚIILOR. Circuitul SECRET care întreține haosul urbanistic din Ploiești. Încrengături de interese (Ep.II)

 

Bârfoteca sună cam așa – dezvoltatorul de pe Someșului 2 a venit la Urbanismul doamnei Herția cu un dosar de modificare a Autorizației de Construire. După ce mai beneficiase de o astfel de modificare, în treacăt fie spus.(...)

În cazul Someșului 2 lucrurile ar sta cam așa: dezvoltatorul a venit la modificare a Autorizației după ce a anunțat încheierea lucrărilor și a solicitat recepția lor. Care recepție nu a fost făcută pentru că doamnei Cursaru i-ar cam fi frică să o semneze pentru că blocul nu ar respecta prevederile Autorizației de Construire. (...) 


Deci doamna Cursaru ar trebui să meargă în control (sanchi!) și să aplice o amendă babană. 100.000 de lei am recomanda noi având în vedere foamea de bani prin care trece primăria! Dar nu o face și stă și suspină înfrigurată prin birouri. De ce nu o face și preferă să suspine cu ochii în monitor? Pentru că, așa cum spuneam, doamna are favoriți și e cam nașpa să te pui cu favoriții ei. (La fel ca la Kober, ce naiba!)

Citește și: Abuz și bătaie de joc. Arhitectul-șef al Ploieștiului blochează o investiție cu acte în regulă, avertizând antreprenorul că dacă va construi face cancer și îi moare familia

Bagă un ochi aici ca să vezi cum, la fel, Lavinia Cursaru și-a bătut joc de interesul cetățeanului și de fișa postului și a fost blândă cu investitorul abuziv:
Construim Bursa Șpăgii în Ploiești? Precum Kober, dar mai în Centru.

Adică toată lumea de la Urbanism știe că acolo se comite un ABUZ mare cât casa, însă nimeni nu zice nimic pentru că le e frică să nu o supere pe doamna Herția și pe favoriți, dacă vă vine să credeți!” - Text integral - observatorulph.ro

Citește și: STĂPÂNII AUTORIZAȚIILOR (V) De ce ține neapărat primarul Adrian Dobre să fie acuzat de abuz în serviciu. Linkuri utile primarului și organelor de anchetă

Proiectul de pe strada Someșului este conectat la un personaj numit Marius Orășanu, cunoscut în Direcția de Urbanism drept „domnul avocat”, prieten foarte apropiat cu arhitectul-șef al municipiului Ploiești, Cristina Herția. Orășanu este surprins deseori că intră în urbanism ca la el acasă, în virtutea relației de prietenie cu Cristina Herția, de notorietate în rândul angajaților din Urbanismul Ploieștean. Orășanu, însă, nu este nici avocat și nu are nici o altă relație oficială de serviciu cu Urbanismul, în afară de aceea de sfătuitor apropiat al Cristinei Herția. În această calitate, de prieten al arhitectei-șefe, Marius Orășanu și-a permis să trimită un mail dubios pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în care amenința, în mod direct, cu plângeri penale și cu dosare penale, domnul Orășeanu neavând absolut nici o calitate, decât aceea de „avocat” al doamnei arhitect-șef. Acum, grație colegilor de la observatorulph.ro, descoperim că există și alt tip de relație între domnul Orășanu și Urbanismul Ploieștean, ceea ce explică demersul amenințător și stupid, totodată, prin care își permită să trimită mailuri amenințătoare unei redacții care nu i-a pomenit niciodată numele în niciun context. În continuare, mailul trimis de Orășanu, domnul dezvoltator imobiliar cu anunțuri de vânzare apartamente noi în Ploiești (sic!):

mail orasanu

 

Back To Top