Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

brancoveanu 4În acest moment, în Ploiești se ridică ilegal zeci de construcții. Municipiul a devenit raiul fărădelegilor urbanistice. Printr-un concurs de împrejurări care ridică nenumărate semne de întrebare, organele de control ale Poliției Locale sunt împiedicate să își exercite atribuțiile de control prevăzute de legislație, grație unui lobby dubios care vrea să inventeze, la Ploiești, apa caldă: urbea a devenit singura localitate din România unde nu Poliția, ci Direcția de Urbanism verifică, amendează (sau nu) și avizează tot ce ține de disciplina în construcții pe teritoriul Ploieștiului.  

În loc de intro: Era o dimineață friguroasă de toamnă în Piața Crângași din București, pe vremea primarului Traian Băsescu. Un inspector al Poliției Locale, împreună cu un reprezentant al Urbanismului priveau la ceas. „3,2,1, dărâmați!”. Buldozerele au pornit cu lamele înfigându-se în șandramalele ridicate fără autorizație de construire. Comercianții care își ridicaseră ilegal construcții pe domeniul public țipau, amenințau și își smulgeau părul din cap. Primiseră 24 de ore pentru a dezafecta zona. Punct. Altă dimineață, Herăstrău: Buldozerele repetă figura. Legea a fost aplicată în 24 de ore de la decizia autorităților. Fără discuții.

 

Ploiești, 28 februarie 2018: STĂPÂNII AUTORIZAȚIILOR. Circuitul SECRET care întreține haosul urbanistic din Ploiești. Încrengături de interese (Ep.II)

Veselia construcțiilor ilegale din Ploiești începe odată cu adoptarea hotărârii Consiliului Local Ploiești nr. 275 din 30 august 2016, în care reprezentanții Urbanismului au primit explicit atribuții în acest sens, atribuții pe care le avea, potrivit legislației naționale, Poliția Locală. După parcurgerea acestui material, vom înțelege și substratul schimbării care a bulversat activitatea de control legată de disciplină în construcții din Ploiești.

brancoveanu 3Presiuni și amenințări împotriva polițiștilor

În respectiva ședință, conducerea Poliției Locale a semnalat Executivului faptul că unele atribuții ale consilierilor Urbanismului se suprapun cu cele ale Poliției Locale, stabilite prin Legea 155/2010. S-a promis că într-o lună se vor modifica atribuții Direcției de Urbanism. Acest lucru nu s-a întâmplat nici până în prezent. Mai mult, reprezentanții Poliției Locale sunt amenințați direct că li se va desființa serviciul de control în ceea ce privește disciplina în construcții.

De ce nu sunt lăsați polițiștii locali să își exercite atribuțiile conferite de lege. Miza

Direcția de Urbanism Ploiești vrea să aibă toată puterea în ceea ce privește constrolul și avizarea construcțiilor din Ploiești. Atribuțiile primite cadou de inspectorii de la Urbanism (Serviciul de Verificare și Control Documentații Publice) intră în contradicție cu Legea Poliției Locale nr. 155 din 2010 publicată în Monitorul Oficial nr. 488 din 15 iulie 2010, intrată în vigoare în data de 1 ianuarie 2011.

brancoveanu 1EXEMPLU CONCRET: Construiesc, după care primesc amendă minimă și intrare în legalitate. Studiu de caz.

Serviciul DISCIPLINĂ ÎN CONSTRUCȚII, AFIȘAJ STRADAL ȘI PROTECȚIA MEDIULUI din cadrul Poliției Locale Ploiești a efectuat, în data de 16 ianuarie 2018, un control la adresa Brâncoveanu Vodă nr. 16, din Ploiești, unde polițiștii au constatat executarea unor lucrări de construire a unei clădiri P+1, aceasta fiind ridicată în proporție de 95 la sută, și a unei fundații prin extinderea corpului de clădire existent C1 fără autorizație de construire, potrivit documentelor Poliției Locale. Polițiștii și-au făcut datoria și au întocmit nota de constatare și procesul-verbal seria PL nr. 005221 de constatare a contravenției.

Cu alte cuvinte, contravenția a FOST ÎNREGISTRATĂ ÎN SISTEM. Polițiștii au trimis procesul verbal arhitectului-șef al Ploieștiului, pentru a verifica documentația de la adresa respectivă și a stabili cuantumul și felul sancțiunii care se impune potrivit Legii nr. 50 / 1991 și a HG nr. 1332 / 2010.

Adresa este trimisă Direcției de Urbanism, purtând numărul 110 / 17 ianuarie 2018, deci a doua zi după control, actul fiind înregistrat la Direcția de Urbanism cu nr. 300386 / 18 ianuarie 2018.

Totodată, Poliția Locală a solicitat Direcției de Urbanism ca în termen de cinci (5) zile de la comunicarea Procesului Verbal completat, acesta să fie returnat și să fie stabilită sancțiunea, pentru a i se comunica contravenientului măsurile aplicate.

brancoveanu 2Direcția de Urbanism își bate joc de Poliție. Răspunsul stupefiant. Construcția nu arată la fel ca la controlul Poliției Locale. Normal, pentru că într-o lună a mai apărut o casă!

Direcția de Urbanism nu a comunicat nimic Poliției Locale Ploiești până în data de 23 februarie (o lună și 5 zile de la trimiterea PV de către Poliția Locală), când a trimis un răspuns stupefiant: Direcția de Urbanism NU COMUNICĂ NICIO MĂSURĂ LUATĂ, ÎNSĂ „A CONSTATAT NECONCORDANȚE ÎN PROCESUL VERBAL DE AMENDĂ”. Fără alte date sau informări. Trebuie adăugat că Poliția Locală are certificat de acces a datelor personale din baza de date a MAI, numai Direcția de Urbanism Ploiești refuză să pună la dispoziția Poliției baza de date cu construcțiile din Ploiești și autorizațiile de construcție sau documentațiile aflate în curs!

Cu alte cuvinte, sistemul închis din Urbanism critică Procesul Verbal al Poliției Locale, fără să prezinte datele aferente respectivei lucrări. Mai mult de-atât, ÎN LOC SĂ SISTEZE LUCRĂRILE DE CONSTRUCȚIE, DIRECȚIA DE URBANISM CRITICĂ INFORMAREA POLIȚIEI LOCALE PRIVITOARE LA O PREZUMTIVĂ SITUAȚIE DE NELEGALITATE SEMNALATĂ DE CĂTRE POLIȚIA LOCALĂ PLOIEȘTI!

informare urbanism pol locala amenda brancoveanuMotivația: „Există neconcordanțe în Procesul Verbal al Poliției”. Construcția nu mai arată în 23 februarie ca cea semnalată de Poliție în 16 ianuarie! Normal, pentru că între timp a mai apărut o casă construită! Ghinionul reprezentanților Urbanismului – Poliția Locală a făcut poze în timpul controlului din 16 ianuarie și în data de 27 februarie, când se poate observa cu ochiul liber anvergura lucrării - FOTO

Fotografiile datate nu mai au nevoie de nici o explicație suplimentară.

Adresa Urbanismului a fost întocmită de șef serviciu Cursaru Lavinia (Pe care o regăsiți și în alte DOCUMENTĂRI AICI) și contrasemnată de arhitect-șef Cristina Herția.
Notă: este posibil ca în acest moment să existe o amendare de formă a construcției cu ordin de intrare în legalitate, că așa se practică la Ploiești – construiești, după care, în baza unei decizii blânde a Urbanismului, se „rezolvă” actele. În mod normal, Urbanismul trebuia, potrivit legii, să fie transparentă cu Poliția și să ia decizii clare, de sistare a lucrării sau alte măsuri clare care țin de legalitate. În schimb, ceartă organele de control.
Notă 2: Puncte de vedere și informații suplimentare – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citește și: MIZA ASCUNSĂ – PÂINEA ȘI CUȚITUL. Ce decizie a fost băgată sub nasul primarului Adrian Dobre de aparatul din subordine

 

Back To Top