Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În ultima săptămână, Poliţia Municipiului Ploieşti a desfăşurat mai multe acţiuni pentru stoparea fenomenului cerşetoriei şi prostituţiei, manifestări în cadrul cărora poate fi inclusă şi prezenţa copiilor străzii, a spălătorilor de parbrize şi vânzătorilor ambulanţi care oferă spre vânzare diferite bunuri pe perioada staţionării autoturismelor la semafor.

Un alt aspect urmărit a fost depistarea şi sancţionarea conducătorilor de căruţe care circulă pe străzile din municipiu, unde circulaţia este interzisă pentru astfel de vehicule. În urma celor zece acţiuni desfăşurate, poliţia a aplica 105 amenzi pentru cerşetorie, „parbrizari”şi prostituţie, 23 amenzi date comercianţilor ambulanţi aflaţi în neregulă, 136 de amenzi căruţaşilor, valoarea totală a sancţiunilor depăşind
suma de 80 de mii lei.

Poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti au organizat şi acţiuni pe raza municipiului Ploieşti pentru combaterea neregulilor din domeniul circulaţiei rutiere.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 58 sancţiuni contravenţionale din care :

- 22 sancţiuni conducătorilor de atelaje hipo;
- 21 sancţiuni conducătorilor de moto/mopede,biciclete;
- 15 sancţiuni pentru transport marfă şi persoane;
- pentru combaterea curselor ilegale au fost organizate două acţiuni pe raza municipiului Ploieşti, în zona Sala
Sporturilor, B-dul Republicii-Cartier Albert, B-dul Bucureşti şi B-dul Petrolului, ocazie cu nu au fost constatate nereguli pe această linie. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top