Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

invingemcancerulFederația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer lansează luni, 3 octombrie, campania de informare și responsabilizare cu privire la cancerul mamar “Nu am făcut destul”, cu mesajul “Ajută-ne! Mergi la control!”. Aceasta este o campanie socială adresată tuturor femeilor din România.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Pe durată campaniei, femeile vor putea efectua ecografii mamare gratuite, în centrele Gral Medical din Ploiești, Pitești, Craiova, Focșani și București. De asemenea, pacientele care se programează, pentru această ecografie gratuită, pe perioada campaniei, o pot efectua și după terminarea campaniei, până la sfârșitul anului 2011. Programările se pot face online pe site-ul www.invingemcancerul.ro sau la centrele Gral Medical din întreaga țară.

Campania inițiată și derulată de Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România beneficiază de sprijinul Roche Romania, Gral Medical și Europa FM. Cancerul mamar este cea mai frecventă formă de cancer întalnită la femei și, din păcate, tot mai multe femei, din ce în ce mai tinere trec prin această experiență. Cancerul mamar înregistrează, în România, o incidență de 7.929 de cazuri noi pe an și o mortalitate de 3.101 de decese anual (Globocan 2008).

conferinta_de_presa_FABCCancerul mamar este curabil dacă este diagnosticat la timp. De aceea, este foarte important ca orice femeie să cunoască semnele și simptomele cancerului mamar, să învețe să se automonitorizeze și, în cazul în care observă unele dintre aceste simptome, să se prezinte la medic cât mai repede, pentru un consult de specialitate. Făcând acest lucru la timp, se poate evita agravarea bolii, ceea ce crește considerabil șansele de vindecare.

Orice femeie poate preveni apariția cancerului mamar printr-o alimentație sănătoasă, având un mod de viață activ, limitând consumul de alcool și tutun, precum și fiind foarte atentă la toate schimbările care apar la nivelul sânilor. Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer www.invingemcancerul.ro

Back To Top