Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cutitPoliţia oraşului Băicoi a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că pe o stradă din oraş a avut loc un conflict între un bărbat şi concubina lui. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, din primele verificări rezultând că M. Remi, din comuna Dumbrăveşti, s-a certat cu concubina lui, conflictul degenerând în acte de violenţe, la un moment dat bărbatul lovind-o cu un cuţit în zona cervicală. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, concluzia specialiştilor fiind că nu i-a fost pusă viaţa în pericol.

Suspectul a fost depistat şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări, împotriva lui fiind luată măsura sancţionării contravenţionale conform prevederilor legii 61/1991.

Totodată, lui i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale acordate victimei, faţă de el să fie luate măsurile legale.

Back To Top