Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Poliția Română derulează, la nivel național, o acțiune sub egida RAILPOL, mobilizând polițiștii de la Transporturi, Poliția Rutieră și Ordine Publică pentru prevenirea și combaterea furturilor de componente de la infrastructura critică (transportul feroviar, telecomunicaţii, aprovizionarea cu electricitate, petrol şi gaze naturale, transport şi depozitare carburant, etc.), a faptelor săvârșite cu violență, depistarea migranţilor ilegali   şi verificarea legalităţii transportului / depozitării mărfurilor periculoase.

 

Peste 2.500 de polițiști de la transporturi au acționat, în ultimele două zile, în cadrul acestei campanii, trenurile de persoane şi marfă, taţiile şi triajele feroviare, precum şi alte zone cu un nivel criminogen ridicat. De asemenea, au fost vizate mai multe obiective economice care gestionează infrastructuri critice. Totodată, au fost efectuate verificări şi la centrele de colectare materiale feroase şi neferoase adiacente, pentru descurajarea valorificării ilegale a componentelor sustrase de la infrastructura critică, a anunțat IJP Prahova, menționând că la acțiune au participat inclusiv reprezentanți ai Inspectoratului General pentru Imigrări, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, jandarmi și polițiști locali.

"La nivelul județului Prahova, au fost efectuate controale în 12 stații de cale ferată, precum și în 12 trenuri de persoane sau mărfuri și au fost verificate 30 de puncte de colectare a deșeurilor metalice.  Au fost legitimate 201 persoane și au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale, fiind totodată reținute 5 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare, pentru abateri la regimul rutier", se arată în bilanțul prezentat de IJP Prahova.

Foto: IJP Prahova

Back To Top