Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un echipament complet de colectare plasmă a intrat în dotarea Centrului de Transfuzie Sanguină Ploiești. Aparatul de plasmafareză a fost donat unității și permite colectarea a de patru ori mai multă plasmă/pungă decât până acum.

 

Echipamentul de colectare plasmă, util și în tratarea pacienților infectați cu Covid-19, a fost donat Centrului de Transfuzie Sanguină de Besmax Pharma Distribution,  a anunțat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader. Acesta permite recoltarea plasmei de la pacienții care au fost infectați cu noul coronavirus și care s-au vindecat, pentru a fi administrată bolnavilor Covid-19 aflați în stare gravă.

"Acest aparat medical de colectare a plasmei poate fi folosit și pentru extragerea unor componente biologice, de exemplu imunoglobulinele - necesare persoanelor cu imunitate extrem de scăzută. Dacă în prezent se scot 150 ml de plasmă/ pungă, direct din sângele recoltat, folosind aparatul de plasmafereză, se pot scoate de 600ml de plasmă /pungă. Astfel, aparatul de colectare a plasmei vine în ajutor nu numai celor infectați cu Covid-19, ci și bolnavilor cu alte afecțiuni", au detaliat reprezentanții CJ Prahova.

"Terapia cu plasmă cu anticorpi provenită de la pacienții vindecați, prelevată prin operațiunea numită plasmafereză, va fi în scurt timp și la dispoziția medicilor prahoveni!  Aparatul de plasmafereză a ajuns la Ploiești, echipamentul a fost deja instalat la Centru de Transfuzie Sanguină Ploiești, urmând să înceapă recoltarea de la persoanele aflate în convalescență. Plasma cu anticorpi și-a dovedit eficiența prin rezultatele uimitoare înregistrate în multe state afectate de pandemie, dar și la primele cazuri de pacienți din România care au beneficiat de acest tratament", a subliniat și președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Foto: CJ Prahova

Back To Top