Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Șase pacienți au fost confirmați cu coronavirus, în Prahova, în ultimele 24 de ore, potrivit celui mai nou bilanț dat publicității de autorități. În județ crește, de la o zi la alta, cu câteva sute, și numărul celor care intră în izolare la domiciliu.

 

De la începutul epidemiei și până în prezent, 89 de prahoveni au fost diagnosticați cu COVID-19. Șase dintre aceștia au decedat, 66 au fost declarați vindecați și externați, iar 17 se află în continuare sub supraveghere medicală în unități din Ploiești și Câmpina, a anunțat Prefectura Prahova. Dintre aceștia, șase cazuri au apărut numai în ultimele 24 de ore. La raportarea de miercuri, Prahova figura cu 83 de persoane infectate.

În prezent, un singur pacient din județ infectat cu Covid-19 este în stare gravă. Acesta se află internat la secția de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Municipal Câmpina, fiind ventilat mecanic.

Tot în ultimele 24 de ore, numărul celor aflați în izolare la domiciliu a trecut de 800, după câteva zile la rând în care s-a constatat o creștere semnificativă a persoanelor care au intrat sub monitorizarea DSP.

Potrivit Prefecturii, la acest moment, în județ sunt 804 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit 13persoane și au intrat 319. În carantină instituționalizată se află 197 de persoane.

Back To Top