Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Spital AS Medica Bucov lansează, astăzi, platforma Consultatia.ro, dedicată pacienților care au nevoie de opinia unui specialist, însă nu au cum să ajungă la unitatea medicală.

 

Pe www.consultatia.ro pot fi contactați pentru opinii medicale avizate medici specialiști ai Spital AS Medica, inclusiv doctorul Alin Scarlat, fondatorul spitalului și unul dintre cei mai buni medici de medicină Internă din țară.

Platforma poate fi accesată de oriunde, indiferent de zona georgrafică sau de distanță, de orice persoană interesată de obținerea unor opinii medicale avizate din domenii precum: medicină internă, gastroenterologie, medicină fizică/recuperare/balneologie sau psihiatrie.

”Cei 35 de ani de consultații medicale pe care i-am parcurs alături de pacienții mei, m-au făcut să înțeleg cât de importantă este rezolvarea problemelor dumneavoastră de sănătate și ce rău este când ne doare ceva și nu găsim o rezolvare rapidă.

Așadar, am căutat și am găsit o soluție adaptată vremurilor interesante pe care le traversăm.

Pentru a evita pe cât posibil expunerea la riscurile cauzate de infecția cu acest virus, trebuie să putem comunica în privat, în deplină siguranță, dar de la distanță.”, a declarat Dr. Alin Scarlat, managerul Spital AS Medica Bucov.

Pentru a putea face o programare online la unul dintre medicii disponibili pe platforma Consultatia.ro ai nevoie doar de un dispozitiv de tip laptop, tabletă sau smartphone. Pașii sunt extrem de simpli.

Pasul 1: Îți creezi cont sau te loghezi în cel existent.

Pasul 2: Consulți lista cu specialiștii.

Pasul 3: Dai click pe poza specialistului, faci programarea, achiți tariful și primești confirmarea.

Pasul 4: La data și ora stabilită intri în legătură directă cu medicul ales.

Detalii complete despre medici, specializări și programul acestora găsiți pe https://consultatia.ro/

Back To Top