Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministerul Sănătății va distribui gratuit, prin direcțiile de sănătate publică, măști de protecție în valoare de 230 de milioane de lei, pentru români din patru categorii de persoane defavorizate.

 

Fiecare beneficiar va primi câte 50 de măști de protecție, o ordonanță de urgență în acest scop fiind adoptată deja de Guvern.

Materialele de protecție vor fi distribuite autorităților locale, prin direcțiile de sănătate publică, urmând să ajungă la 2,3 milioane de persoane din patru categorii: persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social acordat în baza Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare; persoanele din familiile beneficiare de alocaţii pentru susţinerea familiei, acordate în baza Legii 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei republicată, cu modificările şi completările ulterioare; pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei inclusiv, reprezentând nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari prevăzută de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 6/2009 privind instituirea pensiei sociale minime garantate, cu modificările şi completările ulterioare; persoanele încadrate în grad de handicap, care realizează venituri exclusiv din prestaţiile sociale, prevăzute de art. 42 şi art. 58 din Legea 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

"Menţionez că se acordă un număr de 50 de măşti de protecţie pentru fiecare persoană din categoriile precizate, aferente unei perioade de două luni", a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Bugetul Ministerul Sănătății a fost suplimentat cu 230 de milioane de lei pentru achiziţionarea de măşti de protecţie prevăzute pentru cele patru categorii. "În trei zile de la aprobarea acestei ordonanţe, autorităţile locale trebuie să trimită către direcţiile de sănătate publică lista cu aceste persoane, iar odată achiziţionate, în trei zile, DSP vor trebui să vireze către autorităţile locale aceste măşti. Trebuie să avem în vedere că masca este un element important în această perioadă, menţionând că ele sunt obligatorii în spaţiile închise, în mijloacele de transport în comun şi la locurile de muncă. Dincolo de orice apartenenţă politică, aceste măşti trebuie să ajungă la persoanele defavorizate", a mai spus ministrul Nelu Tătaru.

Sursa foto: viata-libera.ro

Back To Top