Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În prezent mut mai mică decât aşa-zisa zonă metropolitană Ploieşti, deşi ambele plecaseră de la acelaşi principiu al unei raze de 30 de kilometri în jurul municipiului de referfinţă, zona de liberă circulaţie Câmpina ar urma să fie extinsă, vineri, conform unei propuneri făcute de prefect. Astfel, aceasta va include nu 11, cum e acum, ci nu mai puţin de 33 de localităţi, multe dintre ele suprapunându-se şi cu zona Ploieşti, ceea ce înseamnă că localnicii se vor putea deplasa fără restricţii şi teama amenzilor în ambele areale.

 

În urma discuțiilor din spațiul public, dar și a posibilității extinderii zonei metropolitane (în acceptul de zona de libera circulație pe durata stării de alertă), prefectul Cristian Ionescu a propus extinderea "zonei Câmpina", a anunţat Prefectura Prahova, menţionând că hotărârea va fi dezbătută și votata în cadrul unei ședințe extraordinare a CJSU din această după-amiază.

Conform proiectului, zona de liberă circulaţie va include, pe lângă municipiul Câmpina, localităţile Breaza, Poiana Câmpina, Cornu, Băneşti, Băicoi, Păuleşti, Şotrile, Brebu, Telega, Scorţeni, Cocorăştii Mislii, Vâlcăneşti, Vărbilău, Aluniş, Bertea, Valea Doftanei, Secăria, Comarnic, Cosminele, Talea, Adunaţi, Proviţa de Jos, Proviţa de Sus, Măgureni, Floreşti, Filipeştii de Pădure, Filipeştii de Târg, Ariceştii Rahtivani, Ştefeşti, Plopeni, Dumbrăveşti, Sinaia.

Iniţial, cele două zone de liberă circulaţie au fost aprobate marţi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a lămuri oconfuzie apărută în momentul trecerii la starea de alertă, când Guvernul a permis circulaţia fără restricţii în interiorul zonelor metropolitane, însă autorităţile şi-au dat seama că în multe locuri din ţară aceste zone nu fuseseră niciodată definite în conformitate cu legislaţia aferentă.

Back To Top