Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un caz revoltător este semnalat de o tânără din Câmpina, care reclamă că sora ei, diagnosticată cu o problemă a sistemului circulator, a fost insultată şi dată afară în urmă cu aproximativ o lună din Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Ploieşti, pe motiv că a îndrăznit să vină la spital într-un moment în care cadrele medicale erau concentrate pe pandemie. Fata a fost consultată abia după ce sora ei a sunat la 112, din faţa Spitalului Judeţean. Reprezentanţii unităţii medicale dezmint incidentul, dând vina pe pacientă, care, dacă ne luăm după spusele lor, ar fi făcut pe nebuna în interiorul UPU. Colegiul Medicilor, Spitalul Judeţean şi Serviciul de Ambulanţă au demarat anchete.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 22 aprilie, în plină pandemie de Covid-19. Pentru că sora sa se simțea rău, Alexandra, o tânără din Câmpina, a decis să o transporte, cu autoturismul personal, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, având în vedere că, în noiembrie 2019, aceasta a fost diagnosticată cu tromboză venoasă profundă înaltă și exista riscul unor complicații, relatează Observatorul Prahovean. „Odată ajunse, i s-a făcut fișă la cortul de la triaj și, ulterior, a fost chemată înăuntru, eu așteptând în fața spitalului ieșirea surorii mele sau informarea cu privire la starea de sănătate a acesteia. După aproximativ 5 minute, sora mea a ieșit afară din spital plângând și spunând să mergem acasă deoarece a fost îmbrâncită să iasă afară, jignită, certată datorită faptului că a venit acolo de către un medic care printre altele îi ceruse și biletul de trimitere. Am întrebat-o calm ce s-a întâmplat mai exact, iar ea mi-a spus că imediat ce a intrat a fost întrebată ce caută acolo, i s-au adresat cu apelativul «nesimțită», că ea nu reprezintă o urgență (deși nimeni nu a întrebat-o ce are sau ce o doare) și a fost chemată paza pentru a o da afară. A fost azvârlită afară ca un câine. Piciorul ei i se umflase foarte tare și am insistat la gardieni (deoarece nimeni nu ieșea afară, iar eu nu puteam să intru la triaj) să fie chemat asistentul social și să-mi comunice motivul acestui „tratament”. Menționez că, din acel moment, nimeni nu m-a mai băgat în seamă, nepermițându-mi intrarea în triaj nici mie și nici surorii mele. Am făcut rost de un scaun de la doamnele de la cort pentru a o așeza și, într-un final, a ieșit asistentul social pentru un alt caz. La întrebarea mea cine este medicul care a «consultat-o» pe sora mea mi-a spus că nu știe și să plec acasă”, a relatat tânăra în sesizările transmise ulterior către mai multe instituții medicale, inclusiv la Ministerul Sănătății.

Tânăra nu s-a lăsat intimidată de refuzuri și, în timp ce sora sa aștepta plângând, în frig, pe un scaun de la cortul de triaj,  situat în afara spitalului, a sunat la 112, pentru a solicita o ambulanță și un echipaj de poliție. În momentul în care a ajuns echipajul de la poliție, potrivit Alexandrei, medicul de gardă se pare că nu mai era în spital, iar între timp sora sa fusese rechemată în unitatea medicală, pentru consult, totodată ţinând legătura prin telefon şi cu asistenta de pe ambulanţa sosită.

La solicitarea Observatorulph.ro, medicul de gardă din seara de 22 aprilie infirmă toate acuzațiile care i se aduc. „Nimic din ce declară doamna nu este adevărat. Nu am putut efectua consultul medical. Doamna a părăsit cabinetul de consultație”, a susținut medicul de gardă, care și-a exprimat clar dorința ca numele său să nu fie menționat.

Back To Top