Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Șeful Direcției de Sănătate Publică, dr. Bogdan Nica, a oferit, vineri, câteva explicații pentru a face pe înțelesul tuturor termenii des utilizați în această perioadă, precum "izolare", "autoizolare" și "carantină instituționalizată", subliniind că de gradul de responsabilitate de care să fiecare dovadă depinde eficiența măsurilor adoptate de autorități.

 

"Pentru toţi ce folosesc termeni «la modă», mă simt nevoit să fac precizări ce reprezintă DOAR punctul meu de vedere:

- despre izolare: dacă eşti contact cu un caz pozitiv de COVID 19, DSP impune aceasta măsura, timp de 14 zile. Deci, corect se spune IZOLARE la domiciliu. Trec 14 zile, te verifică poliția, te monitorizează DSP, primeşti concediu medical, completezi o declarație la medicul de familie, asta e tot. Dacă ai simptome specifice , te testam, eşti pozitiv, te internăm şi te tratăm.

- despre autoizolare: dacă rişti , prin natura profesiei, să contactezi COVID 19( cadru medical din ATI de exemplu, biolog, chimist în laborator PCR, şofer de TIR, medic sau asistent de boli infecțioase etc.) şi ai în familie o persoană cu comorbidități pe care vrei să o protejezi, poţi alege ca între ture să nu te duci acasă şi să rişti să-ţi îmbolnăvești familia şi să te AUTOIZOLEZI, într-un spațiu pus la dispoziție de angajator.

- izolare în carantină instituționalizată sau la domiciliu: vii dintr-o călătorie internațională, stai 14 zile în IZOLARE, conform HG 394/2020 sau în CARANTINĂ INSTITUȚIONALIZATĂ , la cererea ta, dacă nu ai unde să te izolezi la domiciliu şi ceri să fii izolat într-un spațiu pus la dispoziție de autoritățile locale. Dacă totul merge bine, mergi acasă după 14 zile , concediu, declarație etc. Dacă ai simptome, test PCR şi tratament", a explicat dr. Bogdan Nica.

În finalul postării publicate de acesta pe pagina sa de Facebook, șeful DSP lansează un apel la responsabilitate din partea tuturor: "Insist pentru respectarea măsurilor pentru că din păcate tot descoperim cazuri... poate nu e atât de greu să fim responsabili".

Back To Top