Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

"Anotimpurile" lui Vivaldi răsună joi în Parcul Municipal Vest din Ploiesti, în interpretarea violonistului Gabriel Croitoru. Evenimentul deschide seria de concerte simfonice în aer liber care urmează să fie organizate de Filarmonica "Paul Constantinescu" în cadrul Stagiunii 67.

 

"Anotimpurile" ("Le quattro stagioni"), cea mai cunoscută dintre operele lui Antonio Vivaldi și una dintre cele mai populare lucrări din repertoriul clasic, deschide seria de concerte în aer liber organizate de Filarmonica "Paul Constantinescu" în Stagiunea 67, a anunţat instituţia de cultură într-un comunicat de presă transmis miercuri. Concertul se va desfăşura joi, 4 iunie 2020, de la ora 18.00, în Parcul Municipal Vest din Ploieşti.

Solist va fi Gabriel Croitoru, unul dintre cei mai valoroşi violonişti români, deţinător al dreptului de a cânta pe vioara de patrimoniu universal Guarneri, ce a aparţinut lui George Enescu, se mai arată în comunicat. Gabriel Croitoru este solist concertist al Orchestrelor și Corurilor Radio, solist concertist al Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploiești și membru (vioara I) al Cvartetului de Stat Transilvan al Filarmonicii din Cluj-Napoca şi, de asemenea, desfășoară și o activitate didactică, fiind profesor la Universitatea de Muzică din București.

Back To Top