Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile județene sunt alarmate de numărul mare de infectări cu coronavirus confirmate în ultima perioadă, după cele două etape de relaxare a restricțiilor. Îngrijorarea este cu atât mai mare cu cât noi măsuri de relaxare intră în vigoare de luni, 15 iunie (VEZI DETALII).

 

Numărul cazurilor de coronavirus confirmate în județul Prahova a ajuns, sâmbătă, la 143, după ce 10 confirmări au venit numai în ultimele 24 de ore (VEZI DETALII).

"În ultima lună, odată cu măsurile de relaxare și neglijarea, în mare parte, a normelor de siguranță sanitară, în Prahova s-a înregistrat o dublare a numărului de cazuri confirmate cu COVID-19. Ca urmare a acestei situații, prefectul de Prahova, Cristian Ionescu, face un apel către toți prahovenii să respecte cu mare strictețe regulile de protecție, precum purtarea măștii în spațiile publice închise, distanțarea fizică, igienizarea permanentă a mâinilor, dezinfecția periodică a locurilor unde își desfășoară activitatea și evitarea deplasărilor care nu sunt urgente. Totodată, este foarte important ca, în cazul în care o persoană prezintă simptome specifice noului coronavirus, să-și anunțe telefonic medicul de familie sau să sune la 112 și să fie deschisă și sinceră cu cadrele medicale care efectuează anchetele epidemiologice, în cazul confirmării bolii COVID-19", se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de Prefectură.

De la începutul pandemiei, șase prahoveni infectați au decedat, dar alți 94 au fost declarați vindecați și au fost externați. În prezent, la Terapie Intensivă se mai află doar doi pacienți din județ, unul singur fiind în stare gravă, ventilat mecanic.

Sâmbătă, DSP Prahova avea în monitorizare 1.062 de persoane aflate în izolare la domiciliu și 33 de persoane aflate în carantină instituționalizată.

Back To Top