Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Peste 100 de pompieri prahoveni au fost testați pentru coronavirus, după primul caz confirmat la nivelul Inspectoratului, iar angajații de la Câmpina, Băicoi și Plopeni se află în izolare, până la primirea rezultatelor. Până în prezent, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții ISU Prahova, în rândul cadrelor care își desfășoară activitatea în plan operativ au fost confirmate 20 de cazuri de infectare cu Covid-19.

 

După primirea primelor rezultate, la nivelul ISU au fost luate măsurile de protecție, conform protocoalelor medicale. "Pompierii din tura de serviciu din data 12 Iunie de la Detașamentul Câmpina, precum și cei de la Gardă de Intervenție Băicoi şi Punctul de Lucru Plopeni se află în izolare la subunităţi, până la aflarea rezultatelor de la testare. Ceilalți pompieri din turele libere de la Detaşamentul Câmpina, inclusiv Băicoi şi Plopeni se afla în izolare la domiciliu împreuna cu familia. În data de 13 Iunie au fost testați 123 de pompieri", a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Pompieri din Ploiești asigură, temporar, intervențiile în zonele Câmpina, Băicoi și Plopeni, deservite de subunitățile afectate, potrivit sursei citate: "Pentru asigurarea intervenției au fost dislocate două autospeciale de stingere din Ploieşti în subunităţi temporare de Intervenție amenajate la Câmpina şi Băicoi -zona Canton. Acestea sunt încadrate cu echipaje din Detașamentele de Pompieri din Ploieşti. În acest fel putem să asigurăm raionul de intervenție al Subunităţii de Pompieri din Câmpina fără a avea repercusiuni asupra timpului de răspuns la misiuni și intervenții".

Toți angajații ISU Prahova sunt supuși unui triaj epidemiologic, de fiecare dată când intră în tură.

"Menționăm că de la începutul perioadei care a determinat adoptarea de măsuri speciale pentru protecția personalului, la nivelul tuturor structurilor din subordinea inspectoratului au fost luate măsuri pentru dezinfecția și igienizarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent. Manifestăm o preocupare deosebită pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate Covid-19, în ceea ce privește echiparea corespunzătoare a personalului și decontaminarea după fiecare intervenție, atât a personalului, cât și a tehnicii de intervenție", a mai subliniat reprezentantul ISU Prahova.

Ultimele două raportări la nivel de județ, privind evoluția pandemiei, au indicat un număr record de cazuri noi confirmate: zece pe zi.

În cursul zilei de ieri, în Prahova erau 53 de cazuri active, din care două grave, din totalul de 153 confirmate de la începutul pandemiei.

Back To Top