Categorie: Actual

Doar 229 dintre prahovenii infectați până acum cu coronavirus au fost declarați vindecați și externați, din totalul de 1.873 de persoane testate pozitiv la nivel de județ. 78 de confirmări au venit numai în ultimele 24 de ore, când au fost raportate și încă patru decese.

 

"Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 1.873 de persoane. Dintre acestea, 229 au fost declarate vindecate și externate, iar 79 au decedat. Conform informațiilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, ultimele decese asociate COVID-19 au fost înregistrate în rândul a patru persoane (două de sex feminin, cu vârstele de 73 și 79 de ani, și două de sex masculin, cu vârstele de 42 și 45 de ani). Toate prezentau comorbidități", a anunțat Prefectura Prahova.

În spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, la acest moment sunt internați 27 de pacienți, dintre care 16 sunt ventilați, a mai precizat sursa citată.

 

Foto: RFI

Back To Top