Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Bilanțul publicat, vineri de autorități, arată că 110 pacienți au fost confirmați cu coronavirus, în ultimele 24 de ore, iar alți 50 retestați pozitiv. Cazuri noi au apărut inclusiv în două focare identificate la nivelul județului.

 

"Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2483 de persoane. Dintre acestea, 276 au fost declarate vindecate și externate, iar 99 au decedat, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese raportate au fost în cazul a două persoane de sex masculin, cu vârstele de 68 și 75 de ani, și una de sex feminin, cu vârsta de 74 de ani.

Conform informațiilor furnizate de DSP Prahova, în ultimele 24 de ore au mai fost raportate două noi focare. Unul dintre ele este la la nivelul unei subunități din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. Aici au fost confirmate, în total, opt cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Încă de la depistarea primului caz, la începutul acestei săptămâni, a fost dispusă de urgență dezinfectarea spațiilor de lucru și a mijloacelor auto, în cadrul respectivei subunități. Activitatea nu a fost afectată, fiind acoperită de alți angajați la IJP Prahova. Al doilea focar a fost identificat la un agent economic, unde 20 de persoane dintre cele 38 testate au fost descoperite ca fiind infectate cu noul coronavirus. Aceștia fac parte din două linii de producție și nu au avut contact cu ceilalți 130 de angajați ai unității respective. Ca măsuri a fost dispusă dezinfecția societății și reorganizarea activității", se arată în informarea transmisă, astăzi, de Prefectura Prahova.

La începutul săptămânii, IJP anunța un caz confirmat de coronavirus la Serviciul Acțiuni Speciale. Cel mai probabil, aici a izbucnit focarul care a ajuns, în prezent, la opt cazuri confirmate.

Din datele oficiale reiese că în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 25 de pacienți, dintre care 14 sunt ventilați.

De asemenea, comparând cu cifrele făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică, la nivel național, se observă că este a doua zi consecutiv în care, neluând în calcul Capitala, Prahova este singurul județ cu peste 100 de cazuri noi confirmate în 24 de ore (VEZI DETALII).

Prefectura a mai anunțat, vineri, că "numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 15.369 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori și persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanțe în acele țări care solicită un astfel de test), conform centralizării DSP Prahova. De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, la nivelul județului Prahova, Direcția de Sănătate Publică a emis 168 decizii de izolare și 1.410 decizii de carantină".

Back To Top