Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Două avertizări meteo, de fenomene periculoase, sunt valabile în majoritate regiunilor, până joi seară.

 

Prima atenționare, care expiră la ora 21.00, anunță  averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 30...40 l/mp, iar pe arii restrânse - 50...70 l/mp în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, precum și în nordul Moldovei, reguni pentru care a fost emis chiar cod portocaliu.

În nordul Moldovei, estul Olteniei și vestul Munteniei, precum și la munte, inclusiv în nordul județului Prahova, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp. Pentru aceste zone este valabilă o avertizare cod galben.

Până joi seară, aproape toată țara se va afla sub cod galben, iar pentru zona centrală a fost emis un nou cod portocaliu.

De asemenea, în nordul județului Prahova rămâne valabil un cod galben de instabilitate atmosferică, fiind așteptate averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

Back To Top