Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

termometru canicula
Categorie: Actual

În afara sfaturilor obișnuite privind modul în care ne putem proteja în zilele caniculare, specialiștii IGSU au lansat și un avertisment privind cât de periculoase pot deveni, în astfel de situații, obiecte care se găsesc în aproape orice mașină.

Găsiți AICI un ghid complet al măsurilor pe care trebuie să le respectați în zilele caniculare. Este important ca în aceste zile să stați la umbră și să evitați expunerea la soare la orele prânzului, să beți suficientă apă pentru a vă hidrata corespunzător, să purtați pălării de soare și haine lejere de culori deschise, să consumați cât mai multe fructi și legume proaspete.

Și angajatorii trebuie să ia măsuri suplimentare, în această perioadă, pentru protejarea salariaților (VEZI DETALII).

Obiecte uitate în mașină ce pot deveni periculoase

“Când temperatura de afară este foarte ridicată, anumite obiecte uitate în autovehicule pot provoca daune și îi pot răni pe ocupanți.

Tuburile de deodorant se pot deforma la căldură excesivă, iar conținutul de aerosoli devine extrem de periculos în aceste condiții.

La temperaturi ridicate, brichetele devin adevărate surse de risc, provocând deteriorarea parbrizului sau a banchetelor.

Gelul antibacterian, frecvent utilizat în această perioadă, conține substanțe care la temperaturi ridicate fac ca recipientul să explodeze”, avertizează IGSU.

Mare parte a țării se află, duminică, sub cod portocaliu de temperaturi ridicate și disconfort termic accentuat (VEZI DETALII).

Back To Top