Categorie: Actual

Primăria Ploiești și Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiu sunt parteneri ai campaniei de donare de sânge “BLOOD NETWORK” inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD.

Campania, ajunsă anul acesta la cea de-a 7-a ediție, se desfășoară în mai multe orașe importante din țară, a detaliat Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă, amintind că prin intermediul acestei acțiuni se dorește încurajarea donării de sânge, un dar neprețuit care salvează semeni. Caravana mobilă din cadrul acestei campanii va fi prezentă la sediul municipalității ploieștene, în perioada 14-15 august, în intervalul orar 08.00-14.00, unde va fi amenajat un spațiu pentru donatorii de sânge.

Participanții care se prezintă la acest centru mobil  și îndeplinesc toate condițiile de donare și participare la campanie vor primi din partea organizatorului UNTOLD S.R.L. un bilet gratuit de participare la festivalul UNTOLD, ediția 2021, pentru prima zi de desfășurare a festivalului, precum și un tichet valoric, în cuantum de 100 lei, din partea Asociației Untold, pe care îl pot utiliza pentru efectuarea de cumpărături din magazinele KAUFLAND.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD 2021, în parteneriat cu platforma “Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național de Transfuzii Sanguine.

Back To Top