mama gemeni ploiesti
Categorie: Actual

Femeia ai cărei copii de 2 ani și o lună au murit, aseară, după ce au căzut de la etajul 10 (VEZI DETALII), se află în stare de șoc. Cazul se află în atenția anchetatorilor, dar și al Protecției Copilului, întrucât familia mai are un copil minor.

Mama gemenilor le-a spus polițiștilor, aseară, că se afla în altă cameră când s-a produs nenorocirea, întrucât făcea curat. Aceasta ar fi mințit și, de fapt, s-ar fi aflat în altă încăpere cu cel de-al treilea copil, fiind în mijlocul unui live, pe Facebook, chiar în timp ce medicii încercau să-i salveze pe micuții ei (VEZI DETALII).

Din informațiile de până acum, aceasta s-ar afla în stare de șoc, fiind internată la Psihiatrie. Anchetatorii urmează să o audieze, în cauză fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

DGASPC a demarat o propria anchetă

În timp ce polițiștii trebuie să lămurească exact cum s-a produs nenorocirea, Direcția de Protecție a Copilului are o altă sarcină dificilă. Mama gemenilor mai are un băiat, minor, și trebuie stabilit dacă există vreun risc să rămână în familie și dacă nu cumva se impune luarea unei măsuri de protecție față de acesta.

Reprezentanții DGASPC ne-au declarat că echipa de urgență a Direcției se află în teren pentru a stabili aceste aspecte, dar și că familia în cauză nu era în atenția instituției ca urmare a unor sesizări anterioare sau în contextul altor probleme.

Back To Top