ciclist turul romaniei
Categorie: Actual

Federația Română de Ciclism împreună cu partenerul co-organizator Auchan au lansat, pe pagina de Facebook a competiției, un concurs dedicat fanilor ciclismului.

100 de fani vor primi câte un kit de suporter pentru a încuraja cicliștii pe traseul ediției din acest an a Turului României, derulat în perioada 31 august – 5 septembrie. Fiecare kit conține un tricou alb tehnic, o șapcă, un multitool ciclist și o lanternă frontală cu 12 LED-uri, acestea fiind oferite de partenerul principal al competiției, Auchan Retail România.

Concursul este deschis până pe 22 august, iar regulamentul poate fi consultat aici.

Cinci autorulote oferite gratuit

Auchan, partenerul principal al Turului României, organizează și  un concurs care oferă în premieră fanilor ciclismului posibilitatea de a însoți Turul pe tot parcursul său, cu una dintre cele 5 autorulote oferite gratuit de către companie (VEZI DETALII), alături de vouchere pentru carburant și mâncare. Înscrierile sunt deschise până pe 15 august și se fac prin utilizarea cardului MyCLUB Auchan de cel puțin două ori la cumpărături și completarea acestui formular.

Regulamentul concursului este disponibil gratuit în magazine și pe auchan.ro.

Turul României trece și prin Prahova

Turul României 2021 va avea loc în perioada 31 august – 5 septembrie și se va desfășura pe un traseu de peste 800 de km care trece prin Timișoara, Deva, Sibiu, Brașov, Ploiești (VEZI DETALII) și București, evidențiind monumente istorice ale României. Cea de-a 54-a ediție a competiției își propune să alinieze la start 20 de echipe din întreaga lume.

Cele mai noi informații despre Mica Buclă sunt disponibile pe www.turulromaniei.ro.

Back To Top