Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

reguli scoli pandemie
Categorie: Actual

Măștil textile vor fi interzise în școli și universități, unde elevii și studenții vor fi obligați ca la cursuri să poarte doar din cele tip medicnal, de unică folosință.

Aceasta este una dintre principalele modificări aduse măsurilor care vor fi aplicate în unitățile de învățământ, din toamnă.

“Referitor la măsurile de protecție, se menține obligația purtării măștii în spațiile închise. În spațiile deschise, masca nu este obligatorie, cu excepția ceremoniei de deschidere a noului an școlar, pentru că acolo anticipăm că vor avea loc aglomerări de persoane și că nu se va putea menține corespunzător distanțarea fizică. (...) Suplimentar față de ce a fost prevăzut în anul anterior, măștile utilizate de către elevii din învățământul primar, gimnazial, liceal, precum și la nivelul universităților și facultăților, trebuie să fie măști de uz medical. Deci nu se mai permite utilizarea măștilor textile”, a declarat Ioana Mihăilă.

O altă modificare anunțată este că purtarea măștii nu va mai fi obligatorie decât în spațiile închise, iar copiii vor putea renunța la ea la orele de Educație fizică (VEZI DETALII).

Back To Top