Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teste  pcr covid
Categorie: Actual

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid, dr. Valeriu Gheorghiță, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la viteza cu care se propagă al patrulea val al pandemiei în țara noastră. Acesta a anunțat că, potrivit celor mai noi predicții, peste o lună vom ajunge la 2.000 de cazuri confirmate zilnic, față de 1.500 – 1.600, cât arătau estimările anterioare.

Acesta spune că riscul cel mai mare este pentru persoanele care nu s-au vaccinat și nici nu au trecut prin boală, atrăgând atenția totodată asupra fenomenului care deja ia amploare, acela al certificatelor Covid eliberate pentru persoane nevaccinate (VEZI DETALII). „Oamenii nu înțeleg beneficiile reale ale vaccinării și nu percep realitatea în care noi ne aflăm în momentul de față: suntem în plină pandemie, suntem la peste 1.000 de cazuri raportate în fiecare zi. Practic, persoanele care nu au niciun fel de imunitate, nici post-boală, nici post-vaccinare, au cel mai mare risc să se infecteze în perioada următoare. Aș putea spune că acest risc este cu siguranță atât de mare, încât toate persoanele - mai ales din marile aglomerări urbane - care n-au niciun grad de imunitate se vor infecta în perioada lunilor următoare”, a subliniat Valeriu Gheorghiță, la Digi 24.

Gheorghiță: “Situația se va înrăutăți”

Medicul a atras atenția și asupra faptului că măsurile încă valabile de prevenire a răspândirii virusului nu sunt respectate. “În România, din păcate, vedem o mobilitate şi o interacţiune ridicată a persoanelor, care este combinată cu o respectare foarte scăzută a măsurilor de prevenţie. Tocmai de aceea, NU ne aşteptăm ca în perioada următoare evoluţia epidemiologică să fie mai bună, dimpotrivă, situaţia se va înrăutăţi pe fondul faptului că varianta Delta devine dominantă, inclusiv în ţara noastră. Vedem că în ultimele trei luni varianta Delta a ajuns deja la o pondere de peste 20% din totalul variantelor virale de îngrijorare care au fost depistate în urma testelor de secvenţiere, iar în urma secvenţierilor efectuate săptămânal, peste 95-96% din teste sunt pozitive pentru varianta Delta. (…) Nu ne aşteptăm să avem o situaţie bună. De altfel, reevaluările predicţiei în ceea ce priveşte evoluţia epidemiologică în România ne arată că până la acest moment, creşterea numărului de cazuri a fost mai rapidă decât ceea ce noi ne aşteptam, ca atare, la jumătatea lunii septembrie ne aşteptăm să avem peste 2.000 de cazuri zilnic, în loc de 1.500-1600 cât estimam iniţial. Această estimare este pe următoarele patru săptămâni”, a arătat medicul, într-o intervenție la Digi 24.

Gheorghiță: “Nu acesta va fi vârful”

Coordonatorul campaniei de vaccinare are și alte vești îngrijorătoare. El a subliniat că predicțiile se referă la ce va fi în a doua parte a lunii septembrie, dar acela nu va fi neapărat vârful noului val: “Nu înseamnă că acesta va fi pragul maximal la care vom ajunge, este predicţia pe patru săptămâni pe care noi o putem face în momentul de faţă”.

Back To Top