Categorie: Actual

Dacă polițiștii români sunt, de multe ori, protagoniștii unor imagini care ar fi amuzante dacă nu ar fi tragice, în Vestul Europei comportamentul oamenilor legii este total diferit. Astfel, în Spania polițiștii acționează cu mult respect dar și cu fermitate atunci când sunt luați peste picior.

Polițiștii din județul Gorj s-au făcut de râs zilele acestea după ce opt dintre ei abia au reușit să rețină un bărbat înarmat cu un par. În timpul intervenției, doi dintre polițiști și-au scăpat pistoalele pe jos iar mașina oamenilor legii a fost serios avariată.

Detalii aici: https://actualitateaprahoveana.ro/actual/34650-barbat-pus-la-pamant-de-opt-politisti-dupa-ce-a-lovit-un-agent-cu-parul

În Vestul Europei polițiștii acționează într-o manieră total diferită. Pe un grup de Facebook dedicat românilor din peninsula Oberică au fost postate imagini din timpul unei acțiuni a Poliției. O tânără răspunde cu ironii la cererea fermă și politicoasă de a se legitima și ajunge să fie încătușată și dusă la secția de poliție.

Imagini aici: https://www.facebook.com/groups/862942103813504/permalink/2343221602452206/

Back To Top