Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incendiu lukoil cocsare
Categorie: Actual

Reprezentanții Agenției de Protecția Mediului Prahova au anunțat, printr-un comunicat de presă, că incendiul izbucnit marți dimineață, în jurul orei 11.00, la instalația de cocsare de la Petrotel-Lukoil (VEZI DETALII) nu a afectat calitatea aerului în zonele poluate. Potrivit sursei citate, nu au fost înregistrate depășiri pentru indicatorii măsurați, “condițiile atmosferice favorizând dispersia emisiilor rezultate în urma incendiului”.

“Incendiul s-a manifestat la instalația Cocsare de pe platforma operatorului economic. Agenția pentru Protecția Mediului Prahova a fost notificată și a detașat în zona de est a platformei industriale, laboratorul mobil din dotare și a efectuat măsurări privind calitatea aerului în timpul desfășurării incendiului pentru indicatorii specifici acestui tip de eveniment.

În același timp a fost urmărită evoluția indicatorilor atât din stațiile Rețelei Naționale de Monitorizare a Calității Aerului (R.N.M.C.A.) cât și din stațiile operatorului economic S.C. Petrotel Lukoil S.A.

Conducerea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului împreună cu cea a agentului economic au evaluat situația de la fața locului din punct de vedere al impactului generat asupra mediului și au dispus măsuri urgente pentru limitarea fenomenului până la stingerea incendiului și îndepărtarea oricărui pericol.

În urma monitorizării din perioada manifestării incendiului nu au fost înregistrate depășiri pentru indicatorii măsurați și nu a fost afectată calitatea aerului în zonele populate, condițiile atmosferice favorizând dispersia emisiilor rezultate în urma incendiului” se arată în comunicatul transmis de APM Prahova.

Back To Top