Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

control lukoil petrotel garda de mediu
Categorie: Actual

Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Prahova a anunțat care au fost primele măsuri luate de instituție, în urma incendiului declanșat marți, la instalația de cocsar de la Petrotel-Lukoil (VEZI DETALII).

“În jurul orelor 11:04, pe amplasamentul Rafinăriei Petrotel Lukoil SA Ploiești, a izbucnit un incendiu care s-a manifestat cu degajare de fum, caracteristic arderii libere de produse petroliere

Incendiul s-a produs la baza coloanei de fracționare a instalației cocsare, fiind lichidat, în cca 16 minute, de forțele proprii de intervenție ale Rafinăriei.

Imediat după ce au fost anunțați despre acest incident, comisarii de mediu ai GNM - CJ Prahova, împreună cu comisarul șef, s-au deplasat pe teren în vederea evaluării situației. A fost demarată procedura de control de specialitate în situații de incidente în amplasament SEVESO.

Concomitent, în cadrul Rafinăriei Lukoil, comisarii GNM CJ Prahova desfășoară acțiunea de control privind verificarea Rafinăriei din punct de vedere al legislației specifice privind controlul riscurilor, acțiune de control dispusă prin ordinul comun al miniștrilor Mediului, Apelor și Pădurilor, M.A.I, Ministerului Dezvoltării regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene” este comunicatul transmis de Garda de Mediu Prahova.

Situația de la Petrotel este și în atenția APM Prahova (VEZI DETALII). 

Foto: GNM – CJ Prahova

Back To Top