Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

petrotel lukoil ploiesti
Categorie: Știri locale

Reprezentanții rafinăriei ploieștene au transmis, marți, un punct de vedere în care au explicat cum au decurs evenimentele, marți dimineață, dând asigurări că urmările incendiului izbucnit la Cocsare (VEZI DETALII), în cursul acestei zile, au fost nesemnificative și că nu a existat pericol.

“Astăzi, 21 septembrie, în cadrul Rafinăriei PETROTEL-LUKOIL a avut loc un incendiu la instalaţia Cocsare, incendiu stins în primele 16 minute, fără victime, fără alte implicaţii care să reprezinte un risc pentru angajaţi şi pentru comunitate! Angajaţii şi comunitatea din preajma Rafinăriei nu au fost niciun minut în pericol. Pentru că  procedurile de alertă ISU au generat panică, dorim să vă asigurăm că nu există riscuri şi nici depăşiri pe staţiile de mediu, angajaţii desfăşurându-şi activitatea în mod normal, în prezent se efectuează cercetări privind cauzele declanşării acestui incediu”, se arată în comunicatul de presă transmis de Petrotel Lukoil după incendiul de marți.

Back To Top