Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scoli pandemie elevi covid
Categorie: Actual

Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean, ultima raportare pe Prahova, cu datele transmise până miercuri, la ora 14.00, indica aproape 20 de cazuri noi de Covid confirmate în unitățile de învățământ, în 24 de ore.

Raportarea de miercuri a făcut referire la 12 elevi, un preșcolar și șase cadre didactice testați pozitiv, în 24 de ore. Drept urmare, cursurile fizice au fost suspendate la 11 clase și o grupă de preșcolari.

De la începerea anului școlar au fost înregistrate un număr total de 208 îmbolnăviri cu Covid-19 dintre care 33 în rândul cadrelor didactice și a personalului auxiliar și nedidactic, 163 elevi școlari  și 12 elevi preșcolari, a menționat Prefectura, referindu-se la perioada 13-22 septembrie.

În situația pe 24 de ore, prezentată miecuri, autoritățile județene au anunțat că, din 258 de cazuri noi confirmate în Prahova, 39 erau la pacienți din grupa de vârstă 0-18 ani. Numărul este de chiar și de patru ori mai mare decât cifrele care anunțate zilnic anul trecut, când în județ erau testați, în 24 de ore, între 400 și 500 de pacienți.

“Facem un apel către prahoveni să sprijine autoritățile în efortul de a atenua efectele noului val de Covid-19. Toate instituțiile de la nivelul județului lucrează în comun pentru a păstra unitățile de învățământ deschise, astfel încât elevii să poată merge la școală în siguranță. Respectarea măsurilor de siguranță sanitară și vaccinarea sunt la îndemâna tuturor și reprezintă singura modalitate pentru desfășurarea tuturor activităților în condiții normale”, au transmis, în acest context, reprezentanții Prefecturii Prahova.

 

Back To Top