Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

masina politie carantina
Categorie: Actual

Guvernul a aprobat, joi, prin hotărâre, propunerilor formulate tot astăzi de Comitetul Național pentru Situații de urgență, referitoare la stabilirea unui nou prag pentru instituirea carantinei de weekend.

Până acum, măsura era valabilă în localitățile cu incidența între 4 și 7,5 la mie (VEZI DETALII). Noile reguli prevăd, însă, ca restricțiile, valabile de vineri până duminică, să fie impuse abia la atingerea pragului de 6 cazuri active la 1.000 de locuitori.

Astfel, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a stabilit, joi:

> creșterea pragului incidenței cumulate la 14 zile de la care se aplică măsura interzicerii circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, de 4/1.000 de locuitori în prezent la 6/1.000 de locuitori.

> creșterea pragului incidenței  cumulate la 14 zile de la care se aplică măsura de limitare a programului de lucru cu publicul la intervalul orar 5,00-18,00, pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, de 4/1.000 de locuitori în prezent la 6/1.000 de locuitori cu menținerea excepțiilor în vigoare.

Restricțiile, valabile doar în lipsa certificatului Covid

Totodată, autoritățile au decis introducerea unei noi excepții de la interdicția deplasării în afara locuinței la nivelul  localităților unde incidența  cumulată la 14 zile depășește pragul de 6/1000 de locuitori, pentru   persoanele vaccinate care fac dovada îndeplinirii acestei condiții prin intermediul certificatului de vaccinare sau certificatului digital ale Uniunii Europene privind COVID-19.

În prezent, Prahova are două localități (Gura Vadului și Brebu) în care incidența este peste 6 la mie și unde, vineri seară, ar putea intra în vigoare carantina de weekend.

Back To Top