Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

control politie ijp prahova rural
Categorie: Știri locale

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat o nouă hotărâre privind restricțiile impuse în Prahova, pe fondul creșterii ratei infectărilor. Măsurile sunt valabile de miercuri, 22 septembrie.

Cele mai dure restricții sunt valabile la Gura Vadului, singura localitate prahoveană, la acest moment, în care rata infectărilor este peste 6 la mie (VEZI DETALII). În aceste condiții, de astăzi, aici nu mai este permisă participarea la evenimente private, eveniment sportive sau festivaluri publice, nici măcar dacă sunt acțiuni organizate în aer liber.

Declarație pe propria răspundere, în cinci localități

Suplimentar, aici, dar și în Azuga, Slănic, Brebu și Vâlcănești, întrucât rata infectărilor este peste 4 la mi, în weekend vor fi valabile restricții privind circulația persoanelor. Mai exact, de vineri până duminică, in în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 20,00-5,00, oamenii vor putea părăsi domiciliul numai cu motiv întemeiat și având asupra lor declarația pe propria răspundere în care să precizeze care este acesta.

Operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, au obligația să îşi organizeze şi să îşi desfăşoare activitatea în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 5,00-18,00. Prin excepţie, în intervalul orar 18,00-5,00, operatorii economici pot activa doar în relaţia cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu. Prin excepţie unităţile farmaceutice, benzinăriile, operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu, precum şi operatorii economici din domeniul transportului rutier de persoane şi rutier de 22 mărfuri îşi pot desfăşura activitatea în regim normal de muncă, cu respectarea normelor de protecţie sanitară, mai prevăd regulile impuse în localitățile cu incidența între 4 și 7,5 la mie și valabile până când rata infectărilor scade sub 3,5 la mie.

Și pentru celelalte localități au fost stabilit măsuri, în funcție de rata infectărilor. Normele în vigoare prevăd ca restricții suplimentare să se instituire de la atingerea incidenței de 2 la mie, apoi măsurile devin din ce în ce mai sure când incidența trece de 3 la mie, 4 la mie, 6 la mie, respectiv 7,5 la mie.

Măsurile în vigoare în prezent în Prahova, impuse conform incidenței calculate la 21 septembrie, au fost publicate AICI.

Back To Top